دات نت نیوک

• View Count 1303
  • Return
قابل توجه پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی ارشد دانشکده رفاه سال 1398

ضمن عرض تبریک به جهت پذیرش در دانشکده رفاه، بدینوسیله به اطلاع می رساند برنامه زمانی ثبت نام پذیرفته شدگان به شرح زیر می باشد:

الف) زمان و مکان  ثبت نام : روزهای یکشنبه 98/6/24 و دو شنبه 98/6/25  از ساعت 8/30 الی 13 در محل دانشکده

ب) مدارک ثبت نام :

1- 6 قطعه عکس جدید4*3 با چادر و بدون آرایش

2- اصل شناسناسنامه به همراه 2 سری کپی کل صفحات شناسنامه

3- اصل کارت ملی به همراه     2   سری کپی از پشت و روی آن

4- اصل مدرک کارشناسی ( دانشنامه) یا گواهی موقت دوره کارشناسی به همراه 2 سری کپی از پشت و روی آن

تذکر: پذیرفته شدگان که در سال تحصیلی 98-97 فارغ التحصیل شده اند و امکان ارائه اصل مدرک کارشناسی یا گواهی موقت خود را ندارند باید فرم گواهی تعهد دانش آموختگی را از داشگاه محل تحصیل خود دریافت نموده و به تایید موسسه آموزش عالی دوره کارشناسی خود  رسانده و در روز ثبت نام ارائه نمایند.

5- اصل ریز نمرات دوره کارشناسی به همراه کپی آن

ج) شهریه : بر اساس مصوبه هیئت امنای دانشکده در سال تحصیلی 98-97 شهریه گروههای مختلف به شرح ذیل می باشد:

شهریه ثابت  :                                                                        13402710 ریال

شهریه متغیر ( بازای هر واحد) :                                             2505724  ریال

6- پذیرفته شدگان برای ثبت نام لازم است به طور علی الحساب، حداقل مبلغ 25000000 ریال پرداخت نمایند.

* شهریه در داخل واحد مالی دانشکده از طریق سامانه خودپرداز بوسیله کارتهای شتاب قابل پرداخت می باشد.

عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ های مذکور جهت ثبت نام ، به منزله انصراف از تحصیل قلمداد خواهد شد.

در پایان آرزوی توفیق و سربلندی برای کلیه پذیرفته شدگان گرامی را داریم.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکده

Related