دات نت نیوک

• View Count 2355
  • Return
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ١٣٩۸

ضمن عرض تبریک به جهت پذیرش در دانشکده رفاه، بدینوسیله به اطلاع می رساند برنامه زمانی ثبت نام پذیرفته شدگان به شرح زیر می باشد:

الف) زمان و مکان  ثبت نام : روزهای سه شنبه 98/6/26 ،  چهارشنبه  98/6/27  از ساعت 8 الی 11 در محل دانشکده

ب) مدارک ثبت نام :

١- ۶ قطعه عکس جدید۴*۳ با چادر و بدون آرایش

٢- اصل شناسناسنامه به همراه ٢ سری کپی کل صفحات شناسنامه

٣- اصل کارت ملی به همراه  ٢  سری کپی از پشت و روی آن

٤- اصل گواهی موقت دیپلم  (دوره های 3-3-6)  به همراه کپی آن

٥- اصل ریزنمرات دیپلم  (دوره های 3-3-6)  به همراه کپی آن

٦- اصل مدرک یا گواهی موقت دوره پیش دانشگاهی به همراه کپی آن ( دوره های 97 به قبل )

7- اصل رسید پستی درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم دوره های (3-3-6) و  مدرک پیش دانشگاهی ( فارغ التحصیلان  97 به قبل )

تذکر: جهت دریافت تاییدیه مذکور لازم است پذیرفته شدگان  با به همراه داشتن کپی مدرک مذکور  و کارت ملی به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نموده و درخواست مزبور را تکمیل نمایند.

آدرس دانشکده : تهران میدان بهارستان ضلع شرقی مجلس شورای اسلامی ابتدای خیابان مردم –  خیابان ندایی پور دانشکده رفاه کد پستی : ١١٥۷۶٣۷۵۴١

ج) شهریه : بر اساس مصوبه هیئت امنای دانشکده در سال تحصیلی ۹۹ -۹۸شهریه گروههای مختلف به ازای حدود 20 واحد درسی مبلغ 20میلیون ریال می باشد.

** شهریه در داخل واحد مالی دانشکده از طریق سامانه خودپرداز بوسیله کارتهای شتاب قابل پرداخت می باشد.

عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ های مذکور جهت ثبت نام ، به منزله انصراف از تحصیل قلمداد خواهد شد.

در پایان آرزوی توفیق و سربلندی برای کلیه پذیرفته شدگان گرامی را داریم.

مدیریت آموزش دانشکده

Related