دات نت نیوک
اخبار دانشکده غیرانتفاعی غیر دولتی رفاه

مراسم روز معلم در تاریخ ٩ اردیبهشت با حضور ریاست محترم دانشکده

مراسم روز معلم در تاریخ ٩ اردیبهشت با حضور ریاست محترم دانشکده، ریاست محترم هیئت امنای دانشکده، اساتید و کارمندان محترم در سالن ١٢ بهمن دانشکده برگزار گردید.در ابتدای مراسم سرکار خانم دکتر خادمی ریاست دانشکده روز معلم را به اساتید محترم تبریک عرض کردند. و جناب آقای دکتر صافی را جهت ایراد سخنرانی دعوت نمودند، دکتر صافی نیز در باره استاد و شاگرد و خاطرات تحصیلشان سخنرانی نمودند. در ادامه کلیپی با موضوع استاد و خاطرات چند تن از اساتید دانشکده پخش گردید. و مجری برنامه از جناب آقای دکتر باهنر دعوت نمودند تا خاطراتی از دوران تحصیل خود را مطرح نمایند.در آخر مراسم قرعه کشی سفر به عتبات عالیات صورت گرفت که چهار نفر از اساتید و کارمندان دانشکده کمک هزینه سفر را دریافت نمودند مراسم با گرفتن عکس های یادگاری به پایان رسید..

Related