پنجشنبه 30 فروردین 1403

همایش حقوق خانواده و رسانه در دانشکده رفاه

 | تاریخ ارسال: 1401/12/13 | 


همایش حقوق خانواده و رسانه در دانشکده رفاه


همایش حقوق خانواده و رسانه، چهارشنبه ۱۰اسفند ۱۴۰۱ با حضور متخصصان مسائل حقوقی و رسانه ای کشور در سالن همایش های رفاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده رفاه، این همایش با همکاری مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران، قطب علمی آسیب شناسی و سلامت خانواده پژوهشکده خانواده ، پژوهشگاه قوه قضائیهقوه قضائیه دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، پژوهشکده زن و خانواده، دانشگاه سورهمرکز توسعه فرهنگ و هنر در فناوری مجازی ، پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا، انجمن علمی حقوق کودک ایران،انجمن حقوق شناسی ایران و نیز همکاری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به شکل حضوری و مجازی و با استقبال استادان و دانشجویان برگزار شد.
«حقوق زن و رسانه ، حقوق کودک و رسانه ، حقوق سالمندان و رسانه ، حقوق فرهنگی و خانواده ، مسئولیت های حقوقی و فضای مجازی، قوانین رسانه های دیجیتال و حقوق خانواده ، هوش مصنوعی و حقوق خانواده ، جرائم سایبری علیه خانواده » از جمله محورهای این همایش بود که بیش از ۷۰ مقاله به دبیرخانه همایش رسید.
در ابتدا دکتر زهرا طاهری پور رئیس همایش گفت:
دانشکده رفاه دومین همایش ملی خود را برگزار میکند علت انتخاب این عنوان برای همایش با توجه به اینکه رسانه نقش مهمی در جوامع امروزه دارد و بدیهی است استفاده از رسانه برای خانواده امری ضروری شده و این امر باید صیانت شود و علم حقوق این کار را انجام میدهد .
دکتر محمد روشن دبیر علمی همایش و رییس پژوهشکده دانشگاه شهید بهشتی در افتتاحیه این همایش گفت :خشنود هستم که دانشکده رفاه رو به تعالی هست . این نشست در واقع نشستی هست که متناسب با نیاز جامعه می باشد .
دکتر ناصر باهنر دبیر علمی همایش و رئیس هیات امنای دانشکده اظهار داشت: همایش مذکور همایش میان رشته ای است با محوریت دانش حقوق و مزیت این همایش ها این است که میتوان مباحث علمی مرتبط را ارایه کرد و فرد می‌تواند از آنچه که در رشته خود نخوانده آگاهی پیدا کند .وی تصریح کرد : وقتی بحث از حقوق خانواده هست در واقع ما یک حکم داریم یک موضوع و تبیین موضوع در این همایش به عهده کارشناسان ارتباطات است.بحث خانواده و رسانه انواع اقسام دیدگاه ها را دارد . بعضی ها گمان میکنند که رسانه هرآنچه را که بیان کند خانواده هم میپذیرد .و بعضی ها هم گمان دارند که در واقع رسانه تاثیری بر بنیان خانواده ندارد .
در موضوع تاثیر چند نکته لازم بذکر است : در گذشته های دور در هنگام جنگ جهانی اول قدرتمند بودن رسانه ها مطرح بوده است البته که الان هم در صدا و سیما ما همچین دیدگاهی مطرح است.
دکتر محسن اسماعیلی دانشیار گروه حقوق خصوصی دانشگاه تهران تصریح کرد :
در مقدمه قانون اساسی ما آمده است که خانواده واحد بنیادین جامعه به شمار می‌رود و کانون اصلی رشد و تعالی انسان است
خانواده کانون اصلی رشد و تعالی اعضای خودش است .جایی که انسانیت زنده می ماند انسانیت رشد میکند و انسانیت به کمال می رسد خانواده است و این مختص اعضای خانواده نیست گاهی یک خانواده جهان را بلکه تاریخی را روشن میکند.در انتهای افتتاحیه این نمایش رییس پژوهشگاه قوه قضاییه دکتر مهدی هادی به تشریح نقش خانواده در قرآن و توضیح بعضی از آیات در همین راستا پرداخت وی تصریح کرد: از این جهت به این مبحث می‌پردازم که دقت در آیات و به ویژه در معانی لغوی می‌تواند به ما کمک کند خانواده از زن و شوهر شروع میشود.



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 311 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر