دانشکده غیر دولتی غیر انتفاعی رفاه- اخبار
دکتر باهنر: وظیفه خود دانستم سال‌های باقیمانده علمی خود را در دانشکده رفاه سپری کنم، زیرا دانشکده رفاه «صدقه جاریه شهیدان» است.

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/11/21 | 


دکتر باهنر:
وظیفه خود دانستم سال‌های باقیمانده علمی خود را در دانشکده رفاه سپری کنم، زیرا دانشکده رفاه «صدقه جاریه شهیدان» است و آینده‌ای درخشان برایش رقم می‌زنیم.


در حرکتی تحسین‌برانگیز در عرصه آموزش عالی، دانشکده رفاه میزبان استاد برجسته و پژوهشگر نام‌آشنا، جناب آقای دکتر ناصر باهنر شد. این استاد تمام و عضو سابق هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به جمع علمی دانشکده رفاه پیوست.

در پی این انتصاب، ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده رفاه، با انتشار پیام‌هایی، این رویداد را نقطه عطفی در تاریخ علمی، آموزشی و پژوهشی دانشکده توصیف کردند. در بخشی از پیام ریاست دانشکده آمده است: «حضور ایشان به‌عنوان عضو هیات علمی، با توجه به سوابق درخشان علمی، تحقیقات پیشرو و تعهد مثال‌زدنی به پرورش استعدادهای جوان، مایه افتخار و سرافرازی دانشکده رفاه خواهد بود و بی‌تردید مسیر پیشرفت و تعالی این نهاد آموزشی را شتابی دوچندان خواهد بخشید.»

انتظار می‌رود حضور این چهره علمی پیشکسوت، زمینه‌ساز ارتقای کیفی برنامه‌های آموزشی، توسعه پژوهش‌های میان‌رشته‌ای و تقویت رسالت تربیتی دانشکده رفاه در سال‌های آینده باشد.
 
نشانی مطلب در وبگاه دانشکده غیر دولتی غیر انتفاعی رفاه:
http://refah.ac.ir/find-1.63.1720.fa.html
برگشت به اصل مطلب