بزرگداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر در دانشکده رفاه

| تاریخ ارسال: 1399/6/12 |

بزرگداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر در دانشکده رفاه

مراسم ویژه سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) و بزرگداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر  در دانشکده رفاه برگزار شد.

در این مراسم که مدیران و همکاران بنیاد رفاه و مقاطع و دانشکده رفاه حضور داشتند، حجت السلام مغانلو بعنوان سخنران و کربلایی پورصالح روضه خوان مراسم به ذکر مصیبت و عزاداری پرداختند.

همچنین دکتر باهنر رئیس هیات امنای دانشکده رفاه، ضمن گرامیداشت ایام سوگواری اباعبدالله (ع) و ذکر فضایل و ویژگی های شهیدان رجایی و باهنر، مدیران و کارکنان بنیاد فرهنگی رفاه را به تلاش در جهت رشد و شکوفایی این میراث گرانقدر در جهت ارائه ی خدمات به جامعه ی ایرانی اسلامی، توصیه نمودند.

در پایان مراسم نیز از فرزند گرانقدر شهید باهنر، آقای دکتر ناصر باهنر تقدیر به عمل آمد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 830 بار   |   دفعات چاپ: 91 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر