جمعه 31 فروردین 1403

درباره دانشکده غیر انتفاعی غیر دولتی رفاه درباره دانشکده رفاه

 | تاریخ ارسال: 1398/7/8 | 

دانشکده غیردولتی- غیرانتفاعی رفاه (ویژه خواهران)

دانشکده غیر دولتی- غیرانتفاعی رفاه(ویژه خواهران) در سال ۱۳۸۹ با دریافت مجوز از شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری براساس مجوز ۱۵۰۷۳/۲۲ پایه گذاری گردید و فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود.

ارکان موسسه

هیات موسس:
دکتر ناصر باهنر، دکتر حسین بیرشک، دکتر علی اصغر احمدی، علیرضا رحیمی، سید حسین مصطفوی، علی فتحی آشتیانی، ابوالفضل توکلی بینا

هیات امنا:
دکتر ناصر باهنر، دکتر حسین بیرشک، دکتر علی اصغر احمدی، دکتر محسن اسماعیلی،حجه الاسلام علیرضا حاجیان زاده، دکتر جمیله علم الهدی، دکتر محبوبه مباشری

 
رئیس هیات امنا: دکتر ناصر باهنر

 
تاریخچه
بنیاد فرهنگی رفاه پیش از انقلاب و در دوران رژیم پهلوی با تاسیس مدارس اسلامی ویژه دختران، یکی از نهادهای مردمی و انقلابی پیشرو در عرصه آموزش و پرورش عمومی بوده است. بنیان گذاران بنیاد فرهنگی رفاه، شخصیت هایی همچون شهید دکتر بهشتی، شهید دکتر باهنر، شهید رجایی و برخی از یاران صدیق حضرت امام (ره) بودند.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مدارس رفاه توسعه پیدا کرد و پس از فراهم شدن تاسیس موسسات آموزشی غیردولتی - غیرانتفاعی، برای ایجاد موسسه آموزش عالی رفاه ویژه خواهران اقدام شد. پس از دریافت مجوز از شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۹ موسسه آموزش عالی رفاه پایه گذاری گردید و اکنون به لطف الهی شرایطی فراهم شده است تا بانوان مومن و علاقمند به تحصیلات عالی در موسسه رفاه ادامه تحصیل بدند.
این موسسه در سال ۱۳۹۳ بنابه مصوبه شورای گسترش آموزش عالی به دانشکده رفاه تغییر نام یافت.

 
رئیس دانشکده رفاه: دکتر زهرا طاهری پور

رسالت و چشم انداز دانشکده رفاه
مهمترین رسالت دانشکده رفاه تربیت بانوانی متخصص و متعهد براساس معیارها و موازین دین مبین اسلام است. با آنکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی فضای عمومی جامعه، اسلامی است و به تبع شرایط حاکم بر فضای مدارس و دانشگاه ها تغییر کرده است، اما برای اصلاح مسائل فرهنگی جامعه در جهت آرمان های حضرت امام (ره) همواره باید تلاش نمود. شکی نیست که یکی از ارکان خانواده سالم در مرتبه نخست و جامعه سالم در مرتبه بعد، وجود بانوان شایسته موردنظر دین مبین اسلام است. رژیم پهلوی با پیروی کورکورانه از دیدگاه های غربی درباره نقش و جایگاه بانوان در جامعه ضربات سهمگینی را بر نسل هایی از بانوان ایرانی وارد کرده است. اصلاح کاستی ها و برنامه ریزی ها برای آینده در خصوص بانوان به منظور تحقق جامعه آرمانی موردنظر اسلام که زنان جایگاه و نقش اصلی خود را در آن ایفا نمایند، رسالت امروزی و چشم انداز دانشکده رفاه است. در این راستا ایجاد امکان ادامه تحصیل تا آخرین سطوح عالی آموزشی در علوم مختلف به عنوان تمهید رسالت اساسی دانشکده رفاه مورد توجه قرار گرفته است.
 

کلیدواژه ها: رفاه | دانشکده رفاه |



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 24923 بار   |   دفعات چاپ: 1218 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر